Pedicure

Voetpunt Zuiderpark heeft u veel te bieden op het gebied van goede voetverzorging. Onze gediplomeerd Medisch Pedicure en is aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet en staat geregistreerd in het kwaliteitsregister van ProCert.

Bij een ProVoet pedicure weet u zeker dat uw voeten door een professionele en vakkundige voetverzorger behandeld worden. Om de kwaliteit te waarborgen zal de Medisch Pedicure regelmatig bijscholingen volgen.

 

Pedicure

Een pedicure behandeling bestaat uit: het verzorgen van de nagels en de nagelomgeving, behandelen van ingroeiende nagels, verwijderen van overtollig eelt, likdoorns en kloven.

 

Medisch Pedicure

Naast het verzorgen van een pedicure behandeling is de Medisch Pedicure gespecialiseerd in het behandelen van de risicovoet (diabetes, reuma, spastische en oudere voet) waarbij ten gevolge van een ziekte een verhoogd risico aanwezig is op complicaties.

Bij de specialistische behandeling van een Medisch Pedicure kunt u denken aan: het uitvoeren van een nagelreparatie met acry, het plaatsen van een nagelbeugel, het drukvrijleggen van bv een likdoorn door middel van het plaatsen van een teenstukje/orthese, het tijdelijk drukvrijleggen van een blaar/wond/vervelende plek op de voet door middel van antidruktechniek/vilt.

De Medisch pedicure werkt intensief samen met de podotherapeuten en de huisartsen hier in de omgeving hierdoor is het mogelijk dat uw huisarts of podotherapeut u zal doorverwijzen naar ons. Bij ernstige stand afwijkingen of andere bevindingen tijdens de pedicure behandeling zal de Medisch Pedicure u doorverwijzen naar de desbetreffende specialist.


Manicure

Door invloeden van buitenaf kunnen uw handen droog zijn en uw nagels in een mindere goede conditie. De ideale verzorging voor uw handen en natuurlijke nagels is een manicure behandeling. Hierna zijn uw handen en nagels weer in perfecte conditie.

 

Manicure

Een manicure behandeling bestaat uit : het desinfecteren van de handen, in model vijlen van de nagels, nagels polijsten en nagelriemen verzorgen met een nagelriemolie en het insmeren van de handen met een frisse handlotion en evt. lakken van de handnagels


Voetpunt Zuiderpark

Gelegen in gezondheidscentrum Zuiderpark

Gagelboschplein 1

5654 KN  Eindhoven

Tel 06-534 624 58

MIJN VOETJES OP VAKANTIE...